Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da hafta sonu ve bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen Yuvatepe Köyünden olup Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Ercan (88) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Haziran Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Zengen Köyünden olup Ziya Gökalp Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Ekiz (90) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Lale Köyünden olup Kırbağı Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Hüseyin Uzun (93) vefat etmiştir. Cenazesi 31 Mayıs Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Yeşildereli olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasibe Bulut (87) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Mayıs Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Ekinözü Köyünden olup Yurt Dışında ikamet etmekte olan Kamil Solak (77) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Mayıs Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber