Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bugün beş vatandaşımız vefat etti.

Aslen Karamanlı olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdulaziz Aşcı (75) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Temmuz Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Güçler Köyünden olup Urgan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Doğar (59) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Temmuz Perşembe günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Özyurt Köyünden olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Koçak (54) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Temmuz Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Nefise Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe İrek vefat etmiştir. Cenazesi 2 Temmuz Perşembe günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Ayrancı İlçesinden olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Eyup Erçelik (72) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Temmuz Perşembe günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber