Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da hayatını kaybeden bugün dört vatandaşımız defnedildi.

Aslen Güçler Köyünden olup Urgan Mahallesinde ikamet etmekte olan Eyüp Çakas (72) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Temmuz Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Paşabağı Köyünden olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Özer (51) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Temmuz Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildereli olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Süleyman Karademir (85) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Temmuz Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Özdemir Köyünden olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Fadime Ören (75) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Temmuz Pazar günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber