Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bugün öğle namazında dört vatandaşımız defnedilecek

Aslen Dinek Köyünden olup Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Aymelek (81) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Lale (60) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Güdümen Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Hacı İsmail Baş (70) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Manyan Köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Murat Çetin (77) vefat etmiştir. Cenazesi 13 Temmuz Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber