Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

16 Ekim 2020 Cuma günü Karaman'da vefat edenler

Aslen Karamanlı olup Nefise Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Aysel Çıtlak (79) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ekim Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır..

Aslen Kayserili olup Nefise Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Halil Yerli (53) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ekim Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Ekinözü Köyünden olup Nefise Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Mezeyyen Kaçmaz (71) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ekim Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Konya'nın Hadim İlçesi'nden olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Osman Karaaslan (84) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ekim Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Kalaba Köyünden olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Levent (77) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ekim Cuma günü cuma namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Ahi Osman Mahallesinde ikamet etmekte olan Faik Kurşunlu (80) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ekim Cuma günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Gülkaya Köyünden olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Bilal Sayer (76) vefat etmiştir. Cenazesi 16 Ekim Cuma günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırlmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımız Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber