Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Bayram sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde.

Aslen YEŞİLDERELİ olup SEKİÇEŞME MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan ÖMER CELAL (69) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Mayıs Perşembe GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.

Aslen KARAMANLI olup CUMHURİYET MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan SÜLEYMAN ERBAY (34) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Mayıs Perşembe GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılacaktır.

Aslen TAŞKALELİ olup CUMHURİYET MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan FATMA BOZKURT (98) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Mayıs Çarşamba GÜNÜ İKİNDİ namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Aslen ÖZDEMİR KÖYÜNDEN olup İBRAHİM HAKKI KONYALI MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan HÜSEYİN UĞUZ (85) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Mayıs Salı GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Aslen KARACAÖREN KÖYÜNDEN olup KAZIMKARABEKİR MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan EMİNE ÜZEL (29) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Mayıs Salı GÜNÜ İKİNDİ namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Aslen BUCAKKIŞLA KÖYÜNDEN olup HİSAR MAHALLESİNDE ikamet etmekte olan AYNUR ANDAÇ (57) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Mayıs Pazartesi GÜNÜ ÖĞLE namazına müteakip MUSALLADAN kaldırılmıştır.

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum