Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da vefat eden vatandaşlarımız için son görevler.

Aslen Göves Köyünden olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Soyyiğit (68) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Kasım Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Meliha Bayrak (84) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Kasım Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Gülkaya Köyünden olup Yunuskent Mahallesinde ikamet etmekte olan Nuh Naci Kayhan (67) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Kasım Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Ülviye Şadan Toktay (92) vefat etmiştir. Cenazesi 25 Kasım Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Kırmahallede ikamet etmekte olan Meryem, Burhan ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Mustafa Toktay’ın anneleri 93 yaşındaki Şadan Toktay çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Karaman'ın Ermenek ilçesinde yaşayan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın teyzesi Sabire Elvan, bugün saat 14.00'da Ermenek Sıpas Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında defnedildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber