Karaman'da Vefat Edenler (30 Ekim 2019)

Karaman'da Vefat Edenler (30 Ekim 2019)

Karaman'da dün ve bugün vefat edenler.

Aslen Taşkaleli olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Emetullah Sünbüloğlu (87) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Ekim Salı günü ikindi namazına müteakip Sayüstü Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Hamidiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Şevket Uyrum (64) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde ikamet etmekte olan Mükremin Güdücü (60) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Gülnarlı olup Başakşehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Emine Can (88) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Ekim Salı günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Çam Pınar Köyünden olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Selahattn Bilkiç (66) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Ekim Çarşamba günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak merhum/merhumeye Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber