Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da dün ve bügün vefat eden hemşerilerimiz şunlardır;

12.10.2017

*Aslen Akpınar Köyü’nden olup, Siyahser Mahallesi’nde ikamet etmekte olan merhum Mahmut Arı’nın eşi Yenimahalle esnafından terzi Ali Arı’nın annesi Emine Arı vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Siyahser Camii’den kaldırılmıştır.

*Aslen Karaman’lı olup, Cedit Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Sanayi esnaflarından Nuriş reklam Nuri Arkun’un eşi Emine, Sinan Arkun ve Fatma Şan’ın anneleri Naciye Arkun vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Karaman’lı olup, Cedit Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Murat Özcan Hacı’nın oğlu Mustafa Özcan vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Kılbasan’lı olup, Kılbasan Köyü’nde ikamet etmekte olan Birlik Tarım ortaklarından Muharrem Kara’nın babası Muharrem oğlu Mehmet Kara vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Kılbasan Köyü’nden kaldırılmıştır.

*Aslen Karacaören Köyü’nden olup, Kazımkarabekir Paşa Mahallesi’nde ikamet olan etmekte Merhum Abdullah ve Rukiye Yollu’nun kızı Halil Aladağ’ın eşi Mehmet ve İbrahim Aladağ’ın anneleri Zekiye Aladağ vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Musalla’dan kaldırılmıştır.

*Aslen Şambayat’lı olup, Larende Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Mermerci Şenal Deveci’nin babası Hasan Deveci vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazına müteakip Larende Büyük Camii’den kaldırılmıştır.

13.10.2017

*Aslen Ayrancı Kavaközü Köyü’nden olup, Elmaşehir Mahallesi’nde ikamet etmekte olan Salih, Menderes, Mustafa ve Şaban Barut’un anneleri Zeliha Arı vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber