Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günü hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız şu şekilde;

31.10.2017
*Aslen Boyalı Köyü’nden olup, Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Dilek Eryiğit ve Ramazan, Abit, Bülent, Nazmi Yiğit’in babaları Hasan oğlu Muzaffer Yiğit vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

01.11.2017

Aslen Çiğil Köyü’nden olup, Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Durmuş, Harun ve Salih Varlı’nın anneleri merhum Muhammet Varlı’nın eşi Tayyibe Varlı vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip kırmahalle büyük camii’den kaldırılmıştır.

*Aslen Akar Köyü’nden olup, Akar Köyü’nde ikamet etmekte olan Recep Kurban’ın eşi Gülşen Kurban vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Akar Köyü’nden kaldırılmıştır.

*Aslen Mut’un Güzelyurt Köyü’nden olup, Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Hıdır Çimen’in eşi Kerim, Halil, Kadir, ve Adalet Çimen’in anneleri Fatma Çimen vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Güzelyurt Köyü’nden kaldırılmıştır.

*Aslen Yollarbaşı Köyü’nden olup, Karaman’da ikamet etmekte olan Karaman Emniyet Müdürlüğünden emekli bekçi Halil İbrahim Akarçay’ın eşi Yunus Emre, Hatice, İfakat ve Ayşe Akarçay’ın annesi Alime Gülseven Akarçay vefat etmiştir.

Cenazesi İkindi namazına müteakip musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Karaman’lı olup, Karaman’da ikamet etmekte olan Alanya yörükleri’nden Hacı Mübin’in eşi merhum Mehmet ve Meryem Zeybek’in kızı Zeynep Kırdağ vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip kazalpa mezarlığından kaldırılmıştır.

02.11.2017

Aslen Dilbeyan Köyü’nden olup, Dilbeyan Köyü’nde ikamet etmekte olan merhum Hasan Gür’ün eşi Ramazan Gür’ün annesi Fadime Gür vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Dilbeyan Köyü’nden kaldırılmıştır.

*Aslen Medreselik/ Yeni Köyü’nden olup, Karamanoğlu Mehmetbey Mahallesinde ikamet etmekte olan öğretmen Sadettin Uysal’ın babası öğretmen Gökhan Edip Şenel ve Ahmet Hakan Şenel’in dedesi Abdullah Uysal vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip Siyahser Camii’den kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber