Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman’da bu hafta Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü hayatını kaybeden hemşerilerimiz şu şekildedir;

28.02.2018
*  Aslen Narlıdere Köyü'nden olup Hacı Celal Mahallesi'nde oturmakta olan Fatma Güder (83)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Karaman'lı olup Alişahane Mahallesi'nde oturmakta olan Hatice Gülfidan (56)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Yeşildereli olup Mahmudiye Mahallesi'nde oturmakta olan Havva Güler (85)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Sayüstü Camiisinden kaldırılmıştır.

01.03.2018
*  Aslen Yeşildereli olup Nefise Sultan Mahallesi'nde oturmakta olan Kemalettin Arslan (85)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Kozlubucaklı olup Ziya Gökalp Mahallesi'nde oturmakta olan Ayşe Koçak (76)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Siyaser Camiisinden kaldırılmıştır.

02.03.2018
*  Aslen Medreselik Köyü'nden olup Siyaser Mahallesi'nde oturmakta olan Süleyman Yıldız (65)  vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Siyaser Camiisinden kaldırılmıştır.

*  Aslen Ermenek'li olup Abbas Mahallesi'nde oturmakta olan İsmail Altunkaya (73)  vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Siyaser Camiisinden kaldırılmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber