Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karman'da son 3 günde kaybettiğimiz hemşerilerimizin bilgileri şu şekilde

Aslen Konyalı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Aydoğmuş (59) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Nisan Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Anamurlu olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Güler (85) vefat etmiştir. Cenazesi 28 Nisan Cumartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildereli olup Yunus Kent Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Uğuz (78) vefat etmiştir. Cenazesi 29 Nisan Pazar günü öğle namazına müteakip Sayüstü Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Karapınarlı olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Hatice Algül (88) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Nisan Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber