Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman’da bu hafta Salı ve Perşembe günü hayatını kaybeden hemşerilerimiz şu şekildedir;

22.05.2018

*  Aslen Karaman’lı olup Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Erdoğdu (90) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Kızık Köyünden olup Siyaser Mahallesinde ikamet etmekte olan Durmuş Ali Kalaycı (86) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Siyaser Camii’den kaldırılmıştır.

24.05.2018

*  Aslen Karalgazi Köyünden olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Kazım Uysal (76) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Göldere Köyünden olup Zembili Ali Efendi Mahallesinde ikamet etmekte olan Behçet Aksoy (73) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakip Yeşil Camii’den kaldırılmıştır.

*  Aslen Kızık Köyünden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Vahap Kartal (88) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*  Aslen Karacaöeren Köyünden olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Sümeyye Konuksever (22) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden hemşerilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dileriz. 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber