Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Hafta sonundan bu güne kadar vefat eden hemşerilerimiz şu şekilde

Aslen Karamanlı olup Koçakdede Mahallesinde ikamet etmekte olan Elif Demir (48) vefat etmiştir. Cenazesi 23 Haziran Cumartesi Günü İkindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı Olup Tapucak Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ahmet Erginbaş (74) Vefat Etmiştir. Cenazesi 23 Haziran Cumartesi Günü Öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Aslen Bozkırlı Olup Pirireis Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Zülfü Çetintaş (77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 24 Haziran Pazar Günü İkindi Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Aslen Hadimli Olup Larende Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Fikri Berber (78) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Haziran Pazartesi Günü İkindi Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Aslen Bozkırlı Olup Cedit Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mustafa Kemal Akca (59) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Haziran Pazartesi Günü Öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Aslen Akın Köyünden Olup Hürriyet Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ali Algül (19) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Haziran Pazartesi Günü Öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı Olup Mersin Susanoğlunda İkamet Etmekte Olan Sevim Tecim (52) Vefat Etmiştir. Cenazesi 26 Haziran Salı Günü İkindi Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı Olup Tahsin Ünal Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Emine Büyükemre (92) Vefat Etmiştir. Cenazesi 26 Haziran Salı Günü Öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber