Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da haftasonu ve bugün hayatını kaybedenler şu şekilde;

Aslen Karamanlı olup Konya’da ikamet etmekte olan Tartan ailesinin kızı Rezzan Topal (60) vefat etmiştir. Cenazesi 3 Eylül Pazartesi öğle namazına müteakiben musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Gülkaya Köyünden olup Yeşilada Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Kemal Özaslan (84) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Eylül Pazar günü ikindi namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Ermenekli olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Tat (86) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Eylül Pazar günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Elmadağ Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Yılmaz (78) vefat etmiştir. Cenazesi 2 Eylül Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Kızılyaka Köyünden olup Hacı Celal Mahallesinde ikamet etmekte olan Havva Güleç (70) vefat etmiştir. Cenazesi 1 Eylül Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber