Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Haftaiçinde Karaman'da hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızın bilgileri şu şekilde

Aslen Eminler Köyünden olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Ramazan Sarı (76) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Eylül Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Çoğlu Köyünden olup Yenişehir Mahallesinde ikamet etmekte olan Halil Kabaktepe (39) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Eylül Salı günü öğle namazına müteakip Sayüstü Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Külhan Mahallesinde ikamet etmekte olan Meliha Çağlar (82) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Eylül Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Havva Bacak (85) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Eylül Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Erzulumlu olup Hürriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Kayıkçı (74) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Eylül Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Hacıcelal Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Bulduk (49) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Eylül Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Özdemir Köyünden olup Hacıcelal Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Karataş (90) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Eylül Perşembe günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

Aslen Göves Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Sabri Şahin (82) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Eylül Perşembe günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber