Karaman’da Vefat Edenler

Karaman’da Vefat Edenler

Karaman’da hafta sonu ve bugün vefat edenlerin bilgileri şu şekilde;

Aslen Karamanlı olup Sümer Mahallesinde ikamet etmekte olan Eşe Keser (79) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Kasım Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Göktaş (53) vefat etmiştir. Cenazesi 19 Kasım Pazartesi günü öğle namazına müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden kaldırılacaktır.

Aslen Çimen Kuyu Köyünden olup Urgan Mahallesinde ikamet etmekte olan Cennet Kabak (96) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Kasım Pazar günü öğle namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırıldı.

Aslen Akın Köyünden olup Fatih Mahallesinde ikamet etmekte olan Kadir Eroğul (67) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Kasım pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırıldı.

Aslen Akçalan Köyünden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Şerife Çelik (90) vefat etmiştir. Cenazesi 18 Kasım pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber