Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da vefat eden ve salı çarşamba günü defnedilmiş hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

Aslen Yeşildereli olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Halime Altundaş (81) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Aralık Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Sayüstü Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Akın Köyünden olup Mehmet Bey Mahallesinde ikamet etmekte olan Halil Şahin (81) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Aralık Salı günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.       

Aslen Cerit Köyünden olup Zembilli Mahallesinde ikamet etmekte olan Teslime Durmaz (74) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Külhan Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Hidayet Sipahi (86) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber