Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Perşembe ve Cuma günü defnedilen hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

Aslen Karamanlı olup Kirişçi Mahallesinde ikamet etmekte olan Mevlüt Penbe (83) vefat etmiştir. Cenazesi 7 Aralık Cuma günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır. 

Aslen Karamanlı olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Afife Kızılsu (92)vefat etmiştir. Cenazesi 6 Aralık Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Cerit Köyünden olup Gevher Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Sert (91)vefat etmiştir. Cenazesi 6 Aralık Perşembe günü öğle namazına müteakip Siyaser Camisinden kaldırılmıştır.

Aslen Kameni Köyünden olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Döne Uluer (83)vefat etmiştir. Cenazesi 6 Aralık Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Tabtuk Emre Mahallesinde ikamet etmekte olan Hasan Aksoy (73)vefat etmiştir. Cenazesi 6 Aralık Perşembe günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Mersinli olup Abbas MahallesindE ikamet etmekte olan Bayram Ugur (52) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Aralık Perşembe günü ikindi namazına müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

Aslen Boyalı Köyünden olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde İkamet etmekte olan Reyhan Ünver (86) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Aralık Perşembe günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber