Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Salı ve Çarşamba günü Defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

Aslen Bozkırlı olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan Nuran Keser (70) vefat etmiştir. Cenazesi 22 Ocak Salı Günü Öğle namazına müteakip Sayüstü Camisinden Kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Kerim Orta (81) vefat etmiştir. Cenazesi 22 Ocak Salı Günü Öğle namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Hacı Mehmet Sirkeci (51) vefat etmiştir. Cenazesi 22 Ocak Salı Günü Öğle namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Damla Şakırgün (6) vefat etmiştir. Cenazesi 22 Ocak Salı Günü Öğle namazına müteakip Musalladan Kaldırılmıştır..

Aslen Demiryurt Köyünden Olup Hacı Celal Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Abdullah Öksüz (81) Vefat Etmiştir. Cenazesi 22 Ocak Salı Günü Öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır..

Aslen Ekinözü Köyünden Olup Yeni Mahallede İkamet Etmekte Olan Rahime Kabak (73) Vefat Etmiştir. Cenazesi 23 Ocak Çarşamba Günü İkindi Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır..

Aslen Buyuntu Köyünden Olup Cedit Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Alaettin Ülker (83) Vefat Etmiştir. Cenazesi 23 Ocak Çarşamba Günü Öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır..

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber