Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Salı ve Çarşamba günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Yukarı Akın Köyünden olup Hisar Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Duran (60) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Şubat Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Göndere Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Durkadın Pekmez (89) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Şubat Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Bucakkışla Köyünden olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Doğan Öz (83) vefat etmiştir. Cenazesi 6 Şubat Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Kurucabel Köyünden olup Beyazkent Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Algın (99) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Şubat Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı olup Külhan Mahallesinde ikamet etmekte olan Halil Çiçek (59) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Şubat Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

*Aslen Yukarı Kızılca Köyünden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan M. Esat Çakırlar (86) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Şubat Salı günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber