Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Pazar ve Pazartesi günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen İhsaniye Köyünden Olup Çeltek Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mehmet Emdirme(59) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Şubat Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Kazalpa Mezarlığından Kaldırılmıştır.

*Aslen Zengen Köyünden Olup Nefise Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Durmuş Ali Yıldız (87) Vefat Etmiştir. Cenazesi 17 Şubat Pazar günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Diyarbakırlı Olup Valide Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Kenan Peltir (26) Vefat Etmiştir. Cenazesi 17 Şubat Pazar günü öğle Namazına Müteakip Larende Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Hadimli Olup Zembilli Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mustafa Maya (65) Vefat Etmiştir. Cenazesi 17 Şubat Pazar günü ikindi Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.
 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber