Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Cumartesi,Pazar ve Pazartesi defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Taşkaleli Olup Taşkalede İkamet Etmekte Olan Mehmet Baycan (92) Vefat Etmiştir. Cenazesi4 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Cedit Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mevlüt Çetin (72) Vefat Etmiştir. Cenazesi 4 Mart Pazartesi günü ikindi Namazına Müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Gevher Hatun Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ertuğrul Palaz(64) Vefat Etmiştir. Cenazesi 3 Mart Pazar günü ikindi Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Beydili Köyünden Olup Fenari Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Selma Yıldırım (57) Vefat Etmiştir. Cenazesi 2 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Bucakkışla Köyünden Olup Karamanoğlu Mehmet Bey Mahalllesinde İkamet Etmekte Olan Mehmet Akyürek (71) Vefat Etmiştir. Cenazesi 2 Mart Cumartesi günü ikindi Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber