Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Cumartesi,Pazar ve Pazartesi günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Çimenkuyu Köyünden Olup Üniversite Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ali Çataltepe (65) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Tavşanlı Köyünden Olup Yunuskent Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Emine Şen (67) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Cedit Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mevlüt Uysal (61) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Kayserili Olup Valide Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Muhlis Işık (77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Mart Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Hacı Celal Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Şevket Ozan Gülke(30) Vefat Etmiştir. Cenazesi 17 Mart Pazar günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Kızılyaka Köyünden Olup İmaret Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mustafa Başer(80) Vefat Etmiştir. Cenazesi 16 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber