Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Salı,Çarşamba,Perşembe ve Cuma günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Bozkırlı Olup Rauf Denktaş Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mehmet Karabaş (85) Vefat Etmiştir. Cenazesi 22 Mart Cuma günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Lale Köyünden Olup Yeşil Ada Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Elife Büyükköse(77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Mart Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Morcalı Köyünden Olup Tapucak Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Gülten Sezgin(74) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Mart Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Göndere Köyünden Olup Alişahane Mahallesinde İkamet Etmekte Olan İrfan Karaca (65) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Mart Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Diyarbakırlı Olup Yeni Şehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Emine Gensur (45) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Mart Perşembe günü ikindi Namazına Müteakip Yenişehir Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Kameni Köyünden Olup Hacı Celal Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hatice Selek(77) Vefat Etmiştir. Cenazesi 20 Mart Çarşamba günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.

*Aslen Yollarbaşılı Olup Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hasan Hüseyin Özalp (64) Vefat Etmiştir. Cenazesi 19 Mart Salı günü öğle Namazına Müteakip Musalladan Kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber