Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Cumartesi ve Pazar günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Gülkaya Köyünden Olup Zembilli Mahallesinde İkamet Etmekte Olan İbrahim Sayaslan (93) Vefat Etmiştir. Cenazesi 31 Mart Pazar günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Valide Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Fatma Çelik (56) Vefat Etmiştir. Cenazesi 30 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Cedit Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Keziban Çoban (95) Vefat Etmiştir. Cenazesi 30 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Külhan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ömer Kolata (66) Vefat Etmiştir. Cenazesi 30 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Yeni Şehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Recep Sakızlı (63) Vefat Etmiştir. Cenazesi 30 Mart Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Cerit Köyünden Olup Yunuskent Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ömer Gülcan (75) Vefat Etmiştir. Cenazesi 30 Mart Cumartesi günü ikindi Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber