Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Pazar ve Pazartesi günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Zengen Köyünden Olup Zembili Ali Efendi Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mustafa Koçak (63) Vefat Etmiştir. Cenazesi 15 Nisan Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Yeni Kuyu Köyünden Olup Mahmudiye Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ümmühani Tunç (76) Vefat Etmiştir. Cenazesi 15 Nisan Pazartesi günü öğle Namazına Müteakip Kır Mahalle Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Yeşildereli Olup Pirireis Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Başak Kaya (49) Vefat Etmiştir. Cenazesi 14 Nisan Pazar günü ikindi Namazına Müteakip Sayüstü Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Kurucabel Köyünden Olup Gevher Hatun Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Duran Tunç (67) Vefat Etmiştir. Cenazesi 14 Nisan Pazar günü ikindi Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Nefise Sultan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Emine Dudu Kurşun(90) Vefat Etmiştir. Cenazesi 14 Nisan Pazar günü ikindi Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber