Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Perşembe-Cumartesi ve Pazar günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Bucakkışla Köyünden Olup Elmaşehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Fuat Yıldız(80) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Nisan Pazar günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Erzurumlu Olup Sümer Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hubri İnce (86) Vefat Etmiştir. Cenazesi 21 Nisan Pazar günü öğle Namazına Müteakip Larende Büyük Camiden Kaldırılmıştır.

*Aslen Bucakkışla Köyünden Olup Gazidükkan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Ali Meğez(59) Vefat Etmiştir. Cenazesi 20 Nisan Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Külhan Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Aykut Tan (87) Vefat Etmiştir. Cenazesi 20 Nisan Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Elmaşehir Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hasibe Nur Yıldırım(28) Vefat Etmiştir. Cenazesi 20 Nisan Cumartesi günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

*Aslen Cerit Köyünden Olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Eşe Aydın (96) Vefat Etmiştir. Cenazesi 18 Nisan Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden Kaldırılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber