Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Vefat Edenler

Karaman'da Perşembe ve Cuma günü defnedilen Hemşehrilerimizin bilgileri şu şekilde;

*Aslen Zengen Köyünden Olup Zembili Ali Efendi Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hasan Tez (70) Vefat Etmiştir. Cenazesi 26 Nisan Cuma günü öğle Namazına Müteakip Yeşil Camiden kaldırılmıştır.

*Aslen Bozkırlı Olup Larende Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Döndü Sönmez (88) Vefat Etmiştir. Cenazesi 26 Nisan Cuma günü ikindi Namazına Müteakip Larende Büyük Camiden kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Mahmudiye Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Hakan Çabukel (31) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Nisan Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

*Aslen Erzurumlu Olup Sekiçeşme Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Mehmet Arslan (65) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Nisan Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

*Aslen Karamanlı Olup Ahmet Yesevi Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Refika Cingöz (79)Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Nisan Perşembe günü öğle Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.

*Aslen Ermenekli Olup İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde İkamet Etmekte Olan Kerim Çevik (88) Vefat Etmiştir. Cenazesi 25 Nisan Perşembe günü ikindi Namazına Müteakip Ahmet Yesevi Camisinden kaldırılmıştır.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber