Karaman'da Vefat Edenler İçin Son Görev

Karaman'da Vefat Edenler İçin Son Görev

Karaman'da hayatını kaybeden altı vatandaşımız bugün defnedildi.

Aslen Çoğlu Köyünden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Eken (70) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kemranlı olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Kaya (56) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılacaktır.

Aslen Ortaoba Köyünden olup Cumhuriyet Mahallesinde ikamet etmekte olan İsmail Ünal (59) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır

Aslen Karamanlı olup Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Altıparmak (64) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Ağustos Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Osmaniye Köyünden olup Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Ali Serici (79) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Ağustos Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kurucabel Köyünden olup Yunus Emre Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Baran (87) vefat etmiştir. Cenazesi 12 Ağustos Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber