Karaman'da Voleybol Grup Müsabakaları Tamamlandı

Karaman'da Voleybol Grup Müsabakaları Tamamlandı

Türkiye Okullararası Küçükler Kız-Erkek Voleybol Grup Müsabakaları Karaman’da tamamlandı.

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu ile Yunus Emre Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 14 ilden 22 takım ve toplam 264 kız ve erkek sporcu katıldı.

Üç gün süren müsabakalarda bir üst tura çıkma mücadelesi veren takımların heyecanına ortak olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık karşılaşmaları yerinde izledi. Maçlar sırasında oyuncuların ortaya koyduğu performansı beğendiği gözlenen Kısacık’ın, takımları sık sık alkışladığı ise dikkatlerden kaçmadı.

Müsabakalara katılan okulların yöneticileri, organizasyon ve yöneticilerin yakın ilgisinden dolayı Karaman’dan mutlu ayrıldıklarını belirterek hizmeti ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Kızlarda ve erkeklerde 22 takımın katıldığı müsabakalar sonunda dereceye giren okullara madalyaları ve belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi Şefi Musa Çimen ve Okul Sporları İl Temsilcisi Yaşar Çalışkan tarafından verildi.

3 gün süren müsabakalarda dereceye giren takımlar şöyle:

Erkekler:

A Grubu: Mersin

B Grubu: Bursa

C Grubu: Konya

Kızlar:

A Grubu: Ankara

B Grubu: Mersin

C Grubu: Denizli

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber