Karaman'da Yabancı Uyruklu Vatandaş Ölümden Döndü Korona Virüs Çıktı

Karaman'da Yabancı Uyruklu Vatandaş Ölümden Döndü Korona Virüs Çıktı

Karaman'da kalp krizi geçirdiği sanılan Romanya uyruklu vatandaş kovid-19 teşhisi ile yoğun bakıma alındı.

Karaman'da yaşanan olay, Gevher Hatun Mahallesi'nde bulunan GİM Toptancılar Sitesinde petrol istasyonu yakınında meydana geldi.

Çevrede bulunan vatandaşların fark ettiği olayda Romanya vatandaşı George Cristian Butnaru’nun 34 CDC 019 plakalı aracın içinde hareketsiz bir şekilde duruyordu. Kalp krizi geçirdiği düşünülen vatandaş için 112 sağlık ekiplerine haber verildi.

Olayın haber alınmasının ardından polis ekipleri ve sağlık ekibi, aracın bulunduğu yere sevk edildi.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Butnaru, kapanan şuuru için acil serviste doktorların müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldü.

Hastaya yapılan kovid-19 testinin pozitif olduğu ve virüsün ciğerlerini tamamen sardığı hastalığın birinci haftasının geçtiği öğrenildi.

Gerekli müdahalelerin tamamlanmasının ardında sağlık durumu ciddiyetini koruyan yabancı uyruklu vatandaş, yoğun bakım servisine yatırılırken, aracı çekiciyle otoparka kaldırıldı.

Mühendis olduğu öğrenilen vatandaşın Karaman’da bir iş amaçlı bulunduğu öğrenildi.

but55.jpgbut5.jpgbut2.jpgbunar.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber