Karaman’da Yanan Evde Can Pazarı

Karaman’da Yanan Evde Can Pazarı

Karaman’da meydana gelen ev yangınında minik çocuk yaşam savaşını kaybetti.

Karaman’da bugün öğle saatlerinde Gazidükkan Mahallesi 115 nolu sokak içinde bulunan 2 katlı evin birinci katında çıkan yangın kısa sürede çatıya ulaştı.

4 çocuğu olan Akkuş ailesinin evinde ilk belirlemelere göre yangının çalışmakta olan çamaşır makinesinin fişinden çıkmış olabileceği ifade edildi.

Yangında bir anda alevler içinde kalan Anne Nimet Akkuş pencereden yardım isterken yardımına mahallede bulunan vatandaşlar yetişti. Bir taraftan Karaman İtfaiyesine haber verilirken bir taraftan kırılan camdan Anne Akkuş kurtarıldı.

Olay yerinde 112 sağlık ekipleri ve emniyet güçleri itfaiye ile birlikte yangına müdahale etti.

asdasdasdasd.jpg

Yangından kız çocuğu Hümeyra Akkuş’ta (15) hafif yanıklarla yangından çıkarıldı.

Evin minik çocuğu Metehan(2) ise yanan evde mahsur kaldı. Bir odanın kanepe kenarına ateşten korunmak için sığınan minik çocuk da bulanarak 112 ekipleri tarafından Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yangında uzun süre içerde kalan çocuğun dumandan etkilendiği ve solunum ve nabzının olmadığı ve kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere  rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yangın sırasına evde olmayan baba Mehmet Akkuş ve diğer 2 çocuğunun yangından etkilenmediği öğrenildi.

Yangına müdahale sırasında küçük çocuğunun içerde olduğunu haykıran anne Nimet Akkuş fenalaşınca müdahale için Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yangınla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Karaman’da Yanan Evde Can Pazarı

Karaman’da Yanan Evde Can Pazarı

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber