Karaman'da Yaşanan Feci Kazada Hilim Kaya Vefat Etti

Karaman'da Yaşanan Feci Kazada Hilim Kaya Vefat Etti

Kamyonetin çarptığı engelli vatandaş hayatını kaybetti.

Karaman’da bu akşam yaşanan feci kaza Bucakışla yolu üzerinde saat 20:15 sularında meydana geldi.

Mustafa Ülger idaresindeki 70 FN 052 plakalı kamyonet, Karaman istikametine gelmekte iken karanlık yolda sürücünün karşıdan karşıya geçtiği öğrenilen Hilim Kaya’yı (45) fark edememesi sonucu çarptı.

Yaklaşık 60 metre aracın fren izlerine rastlanırken aracın ön kısmından havaya fırlayan Kaya, kaza mahallinde vefat etti.

Kaza sonrası sürücü Ülger gözaltına alınıp ekip otosuna bindirilirken, engelli vatandaşın yakınlarının öfkesi dinmesi. Polis kazaya karışan sürücüyü ekip otosu ile olay yerinden uzaklaştırırken kaza mahalline takviye ekipler geldi.

basliksiz-2-009.jpg

Hilim Kaya esnafları ziyaret eden Karamanlılar tarafından sevilen bir sima idi. Kaya, 2012 yılında Karaman dışına çıkmış daha sonra Kayseri bulunmuştu.

 

Karaman'da Kamyonetin Çarptığı Hilim Kaya Hayatını Kaybetti

Karaman'da Kamyonetin Çarptığı Hilim Kaya Hayatını Kaybetti

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber