Karaman'da Yaşanan İş Yeri Baskınında Yeni Detaylar

Karaman'da Yaşanan İş Yeri Baskınında Yeni Detaylar

3-4 kişilik grup dün gece bir iş yerine silahlarla gelmişlerdi

Karaman'da dün gece yaşanan olay İmaret Mahallesi'nde meydana gelmiş, İmaret Caddesi üzerinde bulunan bir işyerine gelen 3-4 kişilik grup saat 21:30 sularında silahla dükkan basmışlardı.

Olayın eminiyete intikalinin ardından olayla ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

İş yeri sahibi Karaman Habercisi'ne verdiği bilgilerde olayın sıcağıyla alacak verecek gibi düşünüldüğünü ancak bu durum söz konusu olmadığını ifade etti. Olay sonrası suç duyurusunda bulunan M.T. olayda kendilerinin ve iş yerlerinin zarar gördüğünü ve baskına gelen kişilerin silahlı gasp yapmak istediklerini ifade etti.

M.T. "Biz alnımızın teriyle işinde gücünde insanlarız. Kimseyle alacak verecek konusunda bir kavgamız olamaz. Dün akşam işyerimize gelenlerin silahlı olduklarını görünce komşularımız da olaya müdahale ettiler. Saldırganları polislere teslim ettik" dedi.

Yaşanan olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber