Karaman’da Yaşanan Kazada Yayalar da Büyük Şok Yaşadı

Karaman’da dün gece meydana gelen kaza güvenlik kameralarına yansıdı

Karaman’da çarpışan otomobillerden biri köşe başındaki manav tezgâhına savruldu.

Kaza sırasında kaldırımda yürüyen iki kişinin kaçarak son anda kendini kurtarması ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 22.30 sıralarında Kirişçi Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan ışıklı kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre,  70 AAE 922 plakalı otomobil 70 AAB 376 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

basliksiz-1-282.jpg

Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan 70 AAE 922 plakalı otomobil trafik lambasını devirdikten sonra manavın tezgahına çarparak durabildi. Kaza esnasında kaldırımda yürüyen iki kişi ise üzerlerine gelen otomobili son anda fark ederek kaçtı.

Kazada araçlarda bulunan Gülhan A. (80) ile Can T.P. (54) yaralandı. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza sebebiyle bir süreliğine trafiğe kapanan kavşak, araçların olay yerinden kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman Trafik Kazası

Karaman Trafik Kazası

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber