Karaman'da Yaz spor Okulları Başladı

Karaman'da Yaz spor Okulları Başladı

Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri’nin açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri bu yılda büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bu yıl 25 faklı spor branşında eğitim verdiğimiz yaz spor okullarında çocuk ve gençlerimiz antrenörlerimizden en iyi şekilde faydalanarak, katıldıkları spor branşının tüm inceliklerini en iyi şekilde öğrenme fırsatı bulacak. Her yıl düzenli olarak uygulamaya koyduğumuz il spor merkezlerimizdeki amaç ise; çocuk ve gençlerimize spor kültürünü aşılamak, sporu sevdirmek, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, her türlü zararlı alışkanlıklardan korumak, ruh ve beden sağlığı yerinde fizyolojik ve psikolojik sağlamlığa sahip yetenekli ve kabiliyetli gençleri Türk sporuna kazandırmak ve güçlü bir alt yapı oluşturmaktır. Bizlerde bu amaçlar doğrultusunda tecrübeli antrenörlerimiz nezaretinde yaz boyunca çocuk ve gençlerimizle birlikte çalışmalarımızı en iyi şekilde yürüteceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, İl Spor Merkezleri açılış törenine tekrar hoş geldiniz diyor, tüm gençlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından yaz spor okulları eskrim ve karate branşlarında eğitim gören öğrencilerin yaptığı gösterilerle açıldı.

05–18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin yararlanabileceği Yaz Spor Okulları 1 Eylül 2019 tarihine kadar 25 farklı spor branşında hizmet verecek.

img_7804_1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber