Karaman'da Yedi Vatandaşımız Bugün Defnedildi

Karaman'da Yedi Vatandaşımız Bugün Defnedildi

Karaman'da vefat eden vatandaşlarımıza son görevler yerine getirildi.

Aslen Çatak Köyünden olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Ölmez (81) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

vefat-mustafaolmez.jpg

Aslen Yazılı Köyünden olup Alişahane Mahallesinde ikamet etmekte olan Recep Özkan (72) vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakiben Musalladan kaldırılmıştır.

Korona virüs tedavisi gören Özkan için koronavirüs tedbirlerine dikkat edilirken sağlık ve güvenlik ekipleri de izolasyonda olan vatandaşın cenazeye katılmasında gerekli tedbirleri aldıkları görüldü.

Aslen Ada Köyünden olup Gazidükkan Mahallesinde ikamet etmekte olan Fatma Arıcı (76) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazar günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

fatmaarici.jpg

Aslen Antalyanın Alanya İlçesinden olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Emine Kaplan (88) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazar günü öğle namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılmıştır.

vefat-eminekaplan.jpg

Aslen Karamanlı olup Kazımkarabekir Mahallesinde ikamet etmekte olan Ayşe Büyükabacı (73) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Yeşildere Köyünden olup Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Hamide Ercan (76) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Eylül Pazar günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Gülnarlı olup Urgan Mahallesinde ikamet etmekte olan Mehmet Kâğıtçı (56) vefat etmiştir. Cenazesi ikindi namazına müteakiben Musalladan kaldırılmıştır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber