Karaman'da Yedi Vatandaşımız Hayata Veda Etti

Karaman'da Yedi Vatandaşımız Hayata Veda Etti

Karaman'da Cuma Namazı Sonra Yedi Vatandaşımız Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Aslen Yuvatepe Köyünden olup Taptuk Emre Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdullah Kocaoğlu (76) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Kasım Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Kemran Köyünden olup Abbas Mahallesinde ikamet etmekte olan Havva Ülker (67) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Kasım Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Aybastı Köyünden olup Aybastı Köyünde ikamet etmekte olan Mustafa Çınar (90) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Kasım Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Akçasehir Kasabasından olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Serkan Atçeken (40) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Kasım Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Boyalı Köyünden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Yıldız Yıldırım (41) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Kasım Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Göndere Köyünden olup İmaret Mahallesinde ikamet etmekte olan Yonis Coştu (64) vefat etmiştir. Cenazesi 20 Kasım Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Aslen Karamanlı olup Çeltek Mahallesinde ikamet etmekte olan Zehra Akbaş vefat etmiştir. Cenazesi 20 Kasım Cuma günü cuma namazına müteakip Musalladan kaldırılacaktır.

Karaman Habercisi olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz...

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber