Karaman'da Yedi Vatandaşımız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karaman'da Yedi Vatandaşımız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karaman'da vefat eden 7 vatandaşımız defnedildi.

Aslen Taşkale Köyünden olup Rauf Denktaş Mahallesinde ikamet etmekte olan Abdullah Kaynakçıoğlu (84) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Kameni Köyünden olup Alacasuluk Mahallesinde ikamet etmekte olan Ahmet Doğrul (75) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Cedit Mahallesinde ikamet etmekte olan Avni Koçak (22) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Pazartesi Günü Öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Karamanlı olup Larende Mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Kızmazcan (87) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Konyanın Ereğli İlçesinden olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Yusuf Cevger (86) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Pazartesi günü öğle namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Selerek Köyünden olup Taptuk Emre Mahallesinde ikamet etmekte olan Ali Beke Altun (56) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.

Aslen Çiğil Köyünden olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Döndü Dinler (65) vefat etmiştir. Cenazesi 14 Eylül Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Musalladan kaldırılmıştır.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber