Karaman'da YGS 1.si Özel Karadağ Anadolu Lisesi'nden

Karaman'da YGS 1.si Özel Karadağ Anadolu Lisesi'nden

2017 Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) Karaman İl Birincisi ve Türkiye Yirmi Dördüncüsü Özel Karadağ Anadolu Lisesi’nden çıktı.

Özel Karadağ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Onuralp, Yükseköğretime Geçiş Sınavında(YGS) Karaman İl Birincisinin Okulumuzdan olmasının haklı sevincini ve gururunu yaşıyoruz dedi.

Sınavda gösterdiği başarıdan dolayı öğrencimizi tebrik ediyorum diyen Okul Müdürü bu başarının oluşumunda emeği geçen Kurucularıma ve Öğretmenlerime de Teşekkür ediyorum. Sadece bireysel başarıda değil, kitlesel olarak da öğrencilerimizin %98 başarı elde ettikleri tespit edilmiştir. Bu başarının LYS de daha iyi olacağı inancındayız dedi.  
Okulumuzun 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında açılmış olması ve bu ilk yılda böyle bir başarıya ulaşmış olmamız, bizleri geleceğimize dair heyecanlandırdı ve ümitlendirdi.

Başarmak için inanmak gerektiğini özgüven, azim ve çalışmanın asla sonuçsuz kalmayacağını okul olarak öğrencilerimizin, öğrenmek amacıyla sorduğu her sorunun cevapsız bırakılmadığını ödevlerin sürekli kontrol edildiğini, kontrol edilmeyen ödevin ödev sayılmadığını söyleyen Okul Müdürü Disiplin + Planlı ve Düzenli Çalışma = Başarıdır dedi.
İyi hazırlanmış bir ortam, planlı, düzenli ve disiplinli çalışmanın her zaman başarıyı getireceğini söyleyen Okul Müdürü Onuralp, okul olarak Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) ve gelecek yıllarda da daha büyük başarılara ulaşmak azim ve gayretiyle çalışacaklarını ifade etti.

Yükseköğretime Geçiş Sınavında (YGS) alınan sonuç ne olursa olsun barajı geçen öğrencilerimizin asla ümitsizliğe düşmemeleri, mücadeleden asla vazgeçmemeleri gerektiğini ifade ederek, Karaman'da Lisans Yerleştirme Sınavına (LYS) girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim dedi.

 

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber