Karaman’da Yine Bir Demir Saplanması

Karaman’da Yine Bir Demir Saplanması

Bazı firmaların halka açık alanlarda çalışmalarındaki tedbirsizlik yaralanmalara neden olabiliyor

Geçtiğimiz günlerde Hacı Celal Mahallesi’nde meydana gelen demir kazasında 51 yaşındaki Hacer Tetik, yol ortasında rastgele bırakılan demirlerin olduğu bölgeden geçerken ayağına saplanan demir parçası yüzünden yaralanmıştı.

Bu olayın üzerinden çok bir zaman geçmeden yine benzer bir kaza Larende Mahallesine geçilen demiryolu üst geçiti altında yaşandı.

Ali Kömürcü(5) isimli küçük çocuk köprü altından makro istikametine doğru geçmek isterken istasyon çevresindeki çalışmalardan dolayı açılmış alanı kullandı. Koşarak giden çocuğun bir anda düştüğünü gören bir vatandaş minik çocuğun ayağına demir saplandığını gördü.

cocck.jpg

Olay yerine sağlık ekipleri ve saplanan demiri kesmek için itfaiye ekipleri çağırıldı.

Ayağından yaralanan minik çocuk hastaneye kaldırılırken çalışma başlatılan alanda hiçbir güvenlik tedbirinin alınmamış olması ise olası kazalara davetiye çıkarak gibi duruyor.

 

 

Karaman’da Yine Bir Demir Saplanması

Karaman’da Yine Bir Demir Saplanması

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber