Karaman'da Yine Bir Su Borusu Patladı

Karaman'da Yine Bir Su Borusu Patladı

Karaman Belediyesi tarafından geçmiş yıllarda döşenen borular patlayınca içme suları telef oluyor

Karaman bir taraftan şehre gelmesi geciken İbrala Suyunu beklerken, son günlerde şehir içme suyu borularında yaşanan boru patlamalarına sahne oluyor.

Boru hatlarının ömrü mü doldu, yoksa zamanında döşenen borular kalitesiz mi döşendi bilinmez ama zaman zaman şehir merkezinde patlayan boruların sularına hemen müdahale edilemeyince uzun süre tonlarca metreküp su kaybı yaşanıyor.

Geçtiğimiz hafta Karaman Tabduk Emre Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde yaşanan boru patlama olayının ardından geçtiğimiz cumartesi günü de Tahsin Ünal Mahallesi, Yunus Emre Camii yan kısmında yaşandı.

s1.jpg

Öğle saatlerine doğru kaldırım altından çıkmaya başlayan suların patlayan su borusu yüzünden olduğunun anlaşılmasının ardından Karaman Belediyesi ekiplerine haber verildi.

Patlayan su borusunun tamiri için yol kazılırken borulardan akan su kesilemeyince çalışmalar gece yarısına kadar devam etti.

Borulardan gelen sular motorlarla yola akıtılırken, Yunus Emre Caddesi boyunca küçük ırmak oluştu.

Karaman'da İçme Suyu Borusu Patladı

Karaman'da İçme Suyu Borusu Patladı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber