Karaman’da Yoldan Çıkan Otomobil Liseli Gençlere Çarptı

Karaman’da Yoldan Çıkan Otomobil Liseli Gençlere Çarptı

Karaman’da yaşanan trafik kazasından facianın eşiğinden dönüldü

Karaman’da bugün öğle saatlerinde yaşanan trafik kazasında adeta facianın eşiğinden dönüldü.

Kubilay S.(21) idaresindeki 70 DF 198 plakalı otomobil Kenzi Caddesi üzerinden 360 nolu sokağa dönmek isterken kontrolden çıkarak Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin bulunduğu kaldırıma çıktı.

Kaldırım üzerinde bulunan 3 kız öğrenci aracın çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı. Yaralanan öğrenciler kaza yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldılar. Hastaneye kaldırılan Nida S. (16), Canan B. (17), Feyza K.(17) isimli öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

basliksiz-1-142.jpg

Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ve asayiş ekipleri otomobilde yaptıkları incelemede 2 adet kesici alet ele geçirdi. Otomobilde bulunan Duran ve Kubilay isimli iki genç bir müddet aracın sürücülüğünü birbirleri üzerine atsalar da sürücünün ehliyeti bulunmayan Kubilay S. olduğu anlaşıldı.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

Karaman’da Yoldan Çıkan Otomobil Liseli Gençlere Çarptı

Karaman’da Yoldan Çıkan Otomobil Liseli Gençlere Çarptı

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber