Karaman’daki Etkinlikler Kanal 68 Ekranında

Karaman’daki Etkinlikler Kanal 68 Ekranında

Türk Dili'nin 741. Yıldönümü ve Yunus Emre'yi Anma Etkinlikleri kapsamında yapılan etkinlikler Karaman Habercisi tarafından Kanal 68 ekranına taşınıyor

Karaman’da düzenlenen faaliyetlerin daha geniş kitlelere ulaştırılması ve Karaman dışındaki hemşerilerimizin de etkinlikleri izleyebilmesi amacıyla TV programı hazırlanıyor.

Karaman’da 12 gün boyunca yapılan etkinlikleri kapsayan TV programı TÜRKSAT Uydusu ve Digitürk üzerinden yayın yapan Kanal 68 televizyonu tarafından yayın akış programına dahil ediliyor.

Bugün (03.05.2018) itibari ile bir önceki günün etkinliklerini içeren yayınlar TV izleyicileri ile buluşacak.

Dün Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde başlayan Türk Dili'nin 741. Yıldönümü ve Yunus Emre'yi Anma 1.gün etkinlikleri ve Hz. Mevlana’nın temsili törenle Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan uğurlanması programı bugün saat 18:00’de Kanal 68’de TV izleyicileri ile buluşacak.

KANAL 68 Uydu Yayın Bilgileri

Türksat 4A

Frekans : 12265

Symbol  : 27500

FEC        : 5/6

POL        : DİKEY (V)

 

Not: Mevcut kanalarınızı kontrol ederseniz muhtemelen KANAL 68'i kayıtlı kanalların içinde bulabilirsiniz.

Karaman’ın da yer aldığı bölge haberleri bülteni 20.00’de yayına girmektedir.

Karaman için oluşturulacak TV programları internet üzerinden ve sosyal medya hesaplarından bildirilecektir.

 

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber