Karaman’daki Kazada Hayat Kurtaran Detay

Karaman’daki Kazada Hayat Kurtaran Detay

Dün meydana gelen kazada otomobil ile ticari araç çarpıştı.

Dün ikindi saatlerinde Karaman’da bir otomobil ile ticari aracın karıştığı trafik kazası Osman Gazi Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde meydana geldi.

Bulvar üzerinde sanayi istikametine gitmekte olan 03 VP 434 plakalı araç, 1066 nolu sokaktan çıkmakta olan Danimarka trafiğine kayıtlı CM 1932 plakalı araç ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yan yatan araç metrelerce sürüklendikten sonra tekrar düzeldi.

Kazada yan yatıp sürüklenen araçta bulunan R.A.C isimli genç bir öğretmen ve 2,5 yaşlarında olan küçük çocuğu yaralandı. Aracın arka koltuğunda bulunan bebek koltuğu, küçük çocuğun daha büyük bir yara almasını engellerken olay yerine gelen sağlık ekipleri genç öğretmeni ve çocuğunu Karaman Devlet Hastanesine kaldırdılar.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber