Karaman'dan Afrin'e 1 Tır Dolusu Elma

Karaman'dan Afrin'e 1 Tır Dolusu Elma

Karaman Manavlar ve Pazarcılar Odası, Karaman Belediyesi işbirliği ile Afrin’de ki Zeytin Dalı Harekâtı’nda görevli Mehmetçik için bölgeye 1 tır dolusu elma gönderdi.

Dualarla uğurlanan yardım tırını yolcu etmeye Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’da katıldı.   

Zeytin Dalı Harekâtı 33. gününe girerken, Afrin’de ÖSO ile birlikte PKK-PYD terör örgütü mensuplarıyla çarpışan Mehmetçiğe tüm yurttan destek artarak devam ediyor. Karaman Belediyesi ve Karaman Manavlar ve Pazarcılar Odası da, Kahraman Mehmetçik için bölgeye 1 tır dolusu elma gönderdi. Aktekke Kent Meydanı’ndan dualarla uğurlanan yardım tırı, askerlerimize 25 ton elma taşıyacak.

Yardım tırını uğurlamaya gelen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Zeytin Dalı Harekâtı’nda görevli Mehmetçiklerin sağ salim dönmeleri temennisinde bulunarak: “ Kahraman ordumuza başlatmış olduğu mücadelede başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun, inşallah hiç zayiat vermeden geri dönerler. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Dualarımız onlarla. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bugün Manavlar ve Pazarcılar Odası ile birlikte Karamanımızın meşhur elmasını Afrin'de operasyona katılan yiğitlerimize gönderiyoruz. Karaman’da ki STK’ların başlatmış olduğu bu yardım kampanyaları çok güzel bir olay. İnşallah oradaki kardeşlerimize bir nebze olsun yardımımız olur. Burada emeği geçen tüm vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

2-033.jpg1-040.jpg

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber