Karaman’dan Ankara’ya Giden Ekip Otosu Trafik Kazası Yaptı

Karaman’dan Ankara’ya Giden Ekip Otosu Trafik Kazası Yaptı

Ankara’da görülmekte olan bir dava için Ankara’ya sanık götürmekte olan ekip otosu Çumra yakınlarında kontrolsüz bir şekilde şerit değiştiren sulama kamyonu ile çarpıştı.

Karaman Emniyet Müdürlüğüne ait, Selahattin Bulut'un kullandığı sivil polis aracı, Konya-Karaman karayolunun 60. kilometresindeki Gökhüyük Mahallesi yakınlarında, Mehmet Doğan yönetimindeki 42 LZ 321 plakalı sulama aracıyla çarpıştı.

Sol seritten giderken sağ tarafa dönmek için bir anda sağa hamle yapan sulama aracına yandan çarpan polis otosu çarpışmanın şiddetiyle  şarampole uçtu.

Kazada, polis memurları Selahattin Bulut, Muhammed Raşit Günden ve Tuğba Karaduman ile aynı araçta bulunan Ankara'daki bir davada aranması olan fetö şüphelisi olduğu öğrenilen Neslihan Y. yaralandı.

trk.jpg

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından, Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde jandarma ekiplerinin tahkikatı devam ediyor.

Kaynak:Karaman Habercisi - Karaman Haber Merkezi

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber
1 Yorum