Karaman’dan FETÖ/PDY Soruşturması Devam Ediyor

Karaman’dan FETÖ/PDY Soruşturması Devam Ediyor

Karaman’da FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında aralarında adliye çalışanlarının bulunduğu 23 kişiden 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele  (TEM) Şubesi ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik Karaman merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 23 kişiden, şu ana kadar 10’unu evlerinde gözaltına aldı. Adreslerinde bulunamayan 13 kişiyi ise yakalama çalışmaları başlatıldı. Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 10 kişi, daha sonra Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Gözaltı kararı çıkarılan şüphelilerinden tamamına yakınının ByLock kullanıcısı olduğu iddia edildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber