Karamanı Futsalda Temsil Edecekler

Karamanı Futsalda Temsil Edecekler

Futsalda Karaman’ı Temsil Edecek Takımlar Belli Oldu

Karaman’da okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen okullar arası yıldız erkek-kız futsal il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen okul sporları yıldızlar futsal il birinciliği müsabakaları 10 Nisan Pazartesi günü yıldız erkekler kategorisinde oynanan günün son karşılaşmalarının ardında sona erdi.

Merkez Spor Salonu’nda 6 gün süren müsabakalarda 12 okul takımından 252 sporcu il birincisi olarak Karaman’ı grup müsabakalarında temsil edebilmek için mücadele etti. Çekişmeli karşılaşmalara sahne olan müsabakalar sonunda kızlarda Zübeyde Hanım Ortaokulu birinci, Yukarı Kızılca Ortaokulu ikinci, Durmuş Ali Gülcan Ortaokulu üçüncü, Özel Başarı Ortaokulu dördüncü oldu. Erkeklerde Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Ortaokulu birinci, Özel Karadağ Anadolu Ortaokulu ikinci, Zübeyde Hanım Ortaokulu üçüncü, 100. Yıl Ortaokulu dördüncü oldu.

Okul sporları yıldızlar futsal il birinciliği müsabakaları sonunda kategorilerinde il birincisi olan Zübeyde Hanım Ortaokulu ve Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Ortaokulu düzenlenecek Türkiye şampiyonası grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ufuk Aktaş, Yurt İdare Şube Müdürü Mustafa Akgündüz, Şube Müdürü Aydın Kaya, okul sporları il temsilcisi Yaşar Çalışkan ve tesis amiri Erdal Gül tarafından verildi.

71f4c0ac-0ea8-4687-983d-7a59053c4df3.jpg

0a374783-de7e-4f5e-80e2-63b037c96093.jpg

5-1.jpg

8.jpg

6.jpg

1-7.jpg

2-6.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Karaman Haberleri

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber